Få är medvetna om det regelverk som advokater har att hålla sig till inom advokatsamfundets ramar. Det regelverket finns för att tillvarata klientens intressen och finns alltid med oss när vi arbetar. Du som anlitar Hallgren & Partners kan med andra ord lita på att vi alltid ser till dina intressen och vår tystnadsplikt är reglerad i lag.

Kompetens och engagemang står i fokus i allt vårt arbete. Det är prestigelöst och enkelt att samarbeta med oss – vi står lojalt på din sida. Som fullservicebyrå arbetar vi med all typ av juridik. Alla våra advokater och biträdande jurister har olika specialistkompetenser och vi arbetar tätt tillsammans för att du alltid ska känna dig trygg. Läs mer här.

Modern advokatbyrå med gamla anor

År 1900 startades embryot till dagens Hallgren & Partners. Under årens lopp har namnet ändrats och vi har ingått i olika nätverk och konstellationer. 2020 fick advokatbyrån sitt nuvarande namn, men med samma kompetenser och rättsområden som tidigare. Idag är vi Halmstads största advokatbyrå och erbjuder kvalificerad juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner inom en mängd rättsområden som affärsjuridik, obestånd, familjerätt, fastighetsrätt och brottmål.

Kontakta Hallgren & Partners

Välkommen att höra av dig till oss

Kontakt
Fullservicebyrå som täcker alla juridikområden

Fullservicebyrå som täcker alla juridikområden

Rättsområden
Fullservicebyrå som täcker alla juridikområden